|

Sekapur Sireh..

Tujuan blog ini diadakan adalah sebagai tempat untuk aku menulis apa sahaja yang aku mahu...Sebelum tu nak mintak maaf sekiranya ada sebarang posting yang menyinggung perasaan anda..xberniat pun taw..Justeru sebarang ketidakpuashatian, kekeliruan, persoalan, pertanyaan yang berkaitan dengan blog ni janganlah simpan dlm hati..sila2kanlah email aku ke nur28fwenzy@gmail.com...=) Lagi satu, sebarang entri yang informatif bolehlah korang copy-paste sesukahati...tapi kenalah inform dulu..Akhir kata, selamat membaca..add la fb aku kalo kau kenal aku...(xkenal pun xpe)..


The purpose of this blog is obviously as a medium for me to express anything that I wanted...so, forgive me if there's anything in this blog that offended you guys. If you guys find any mistakes, please correct me..I'M NOT ALWAYS RIGHT..Therefore, kindly email me at nur28fwenzy@gmail.com if you have problem with me. You are welcomed to copy-paste any informative entry but make sure to inform me first..Last but not least, happy reading...add me on my fb acc..=)


p/s; maaf, bahasa kadang-kadang kasar. just ignore any of my 'unpleasant' words..